Време е да обуем работните обувки

„Форматът „Лидерите, които строят“ влезе в 2019 г. с темата „Време е да обуем работните обувки“.Събитието се състоя на 19-ти февруари във фоайето на УАСГ. Гости бяха арх. Пламен Мирянов, управител и арт директор на „Артекс Проект“, инж. Николай Чомаковски, управител на Pipe System JSC / „Пайп Систем“ АД и инж. Живко Недев – изпълнителен директор „Хидрострой“.
Водещата Вероника Денизова даде старт на срещата с посланието, че университетското образование дава много добра основа, но истинските умения се изграждат в практиката. Тя приветства гостите, като отбеляза, че събитието за първи път има присъствието на трима управители на големи строителни компании.“
Моля събитието да се премести в „изминали събития“ на страницата с програмата. И да се добави хиперлинк към снимката, който води към страницата на събитието.
Вижте още

Мирянов2

арх. Пламен Мирянов

управител и арт директор на Артекс Проект

Nikolay-Chomakovski-n

инж. Николай Чомаковски

управител на Пайп систем АД

DSC_0940-Copy

инж. Живко Недев

управител на Хидрострой АД

Галерия от събитието

Пайп систем АД е изцяло българска компания с 13-годишен опит по отношение на площадкови и сградни ВиК мрежи, спринклерни (АПГИ) инсталации, ръчно пожарогасене, вакуумно-сифонно отводняване на покриви, ОВиК инсталации, специализирани инсталации за гасене – с газ, пяна, водна мъгла и др.

 

Компанията е специализирана в услугата „пълен инженеринг“ в областта на проектиране, доставка, изграждане и поддръжка на ВиК мрежи и съоръжения и на Спринклерни инсталации. Компанията е специализирана и в изграждането на отоплителни инсталации и вакуумно-сифонно покривно отводняване.

 

Пайп систем е концентрирана основно в частния сектор, като най-много референтни изпълнени проекти има във високото строителство, но също така и ключови индустриални проекти като Завода за боклук на гр. София, множество производствени мощности в Индустриалнте зони на Божурище, Шумен, Елин Пелин и др.

 

Фирмата се развива изключително динамично на българския пазар, като се стреми да привлича млади инженерни специалисти, които да доразвие и да превърне в професионалисти. Работната среда е интензивна, дава възможност за бързо развитие и постоянно обучение с цел надграждане на уменията и знанията на персонала на компанията.

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД е изцяло българска архитектурно-строителна компания, създадена през 1993 г. от арх. Пламен Мирянов с готовността да работи по световни стандарти; да надхвърля очакванията на клиента и обществото; да се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти. Компанията проектира и реализира жилищни и административни комплекси, хотели и частни домове; строи храмове и реконструира паметници на културата. Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ често поема и комплексния им мениджмънт.

Стабилност, почтеност, иновативност – това са основните ценности на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ . Компанията не променя своя предмет на дейност, своето име, своя екип и своя адрес. Лоялните клиенти се умножават благодарение на неизменно високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики. Доказано най-доброто в суровините, материалите и технологиите е норма за компанията дори когато пазарът и клиентът допускат компромисно евтини алтернативи. Синтез на класически форми и модерно светоусещане, сградите на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ излъчват класата на хуманната архитектура.

Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е построен в здравословна среда и се обитава с лекота и радост; който ще бъде функционално и естетически адекватен и в далечно бъдеще; в който сметките са ниски, а пазарната му стойност расте с времето. Отговорността на АРТЕКС ИНЖЕРИНГ пред обществото е да „връща“ терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради, с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност. Мисията на компанията е да съвместява тези две отговорности – към клиента и към града.

София е основният периметър на действие на компанията. Цялата дейност на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ е израз на любов към нашия прекрасен европейски град.

„Хидрострой“ АД е строителна компания, изпълняваща обекти от транспортната инфраструктура, ВиК сектора, Екология и опазване на околната среда, обекти от национален и регионален мащаб. През последните години фирмата успешно и бързо се развива и във високото строителство, издигайки сгради с жилищно и обществено предназначение.

През 2010г. дружеството откри два нови офиса – в гр. София и гр. Бургас. Разрастването на фирмата е закономерно предвид мащабните национални и местни проекти, които реализира на територията на цялата страна.

Комапнията разполага със собствена асфалтова база, бетонов възел, както и автоматична производствена линия за вибропресовани бетонови елементи, пътна строителна лаборатория, произвежда пътни знаци и метални конструкции, добива от кариера и произвежда строителни материали.

Разнообразието от строителни обекти, изпълнявани от „Хидрострой“ АД, гарантират динамична и интересна работна среда, подходяща за професионалното развитие на строителни специалисти. Екипът, отговорен за успехите на компанията е съставен от млади и енергични професионалисти, които следват фирмената философия, залагаща на качествена и ефективна дейност, както и на лоялност към клиентите, партньорите и служителите си.