Другата реализация

На 23-ти април „Лидерите, които строят“ посрещна своите гости с темата „Другата реализация“. За да представят гледната си точка, на сцената във фоайето на Новата сграда на УАСГ застанаха лекторите инж. Венета Новакова, R&D директор на ETEM Group, Ева Филистанова, основател на студио за интериорен дизайн Acherno, както и самите основатели на формата – инж. Александър Маринчев и инж. Христо Христов. Вижте още

 

Венете Новакова - Сайт

инж. Венета Новакова

R&D директор на ETEM Group

IMG_5070_eva

Ева Филистанова

основател на Acherno

Hristo_Hristov_Aleksander_Marinchev

инж. Александър Маринчев и инж. Христо Христов

основатели на Лидерите, които строят

Галерия от събитието

EТЕМ е водеща компания в областта на ПРОИЗВОДСТВО НА АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ

Основана през 1971 г., ЕТЕМ заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е една от водещите компании в Европа и е първата компания, която напълно интегрира процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

ETEM е международна компания с развити износ и глобално пазарно присъствие, постигнати благодарение на непрекъснатите иновации и инвестиции в инфраструктура, модерно оборудване и квалификация на служителите.

С над 40 години опит и присъствие в секторите на проектиране и производство на алуминиеви архитектурни системи, профили за автомобилната индустрия и различни индустриални приложения, корпоративната мисия на ЕТЕМ  е да предоставя на своите клиенти продукти и услуги с добавена стойност, като по този начин установява и поддържа дългогодишни взаимоотношения, изградени чрез доверие, честност, професионализъм и надеждно взаимодействие.

ЕТЕМ притежава силни позиции в Югоизточна Европа и се стреми постоянно към пазарни възможности за навлизане и установяване в повече страни.
С ефективна структура и висококвалифицирани служители, компанията пълноценно изпълнява стратегическата си цел да разбере и удовлетвори специфичните нужди на всеки пазар, помагайки на клиентите си да постигат своите бизнес цели.

Екипът от професионалисти в ЕТЕМ предлага голям набор от услуги на клиентите, съобразно техните индивидуални нужди– от обучение и техническа помощ на строители и монтажници на дограма за прозорци и врати до цялостна подкрепа през различните етапи по изпълнението на даден проект.
От самото начало на един нов проект ETEM помага на клиента – физическо лице, архитект, инвеститор или предприемач да избере най-добрия продукт или решение, което да удовлетвори неговите изисквания по най-ефективния, благоприятен и рентабилен начин.

ETEM съдейства активно на архитекта или инженера, за да бъдат определени спецификациите на проекта, като предлага и техническа помощ или обучение на строителите и монтажниците на всички продукти от портфолиото на компанията.

Acherno е магията, която ни кара да търсим красотата и вдъхновението във всеки детайл. Страстта, с която се събуждаме, за да творим неограничено и с размах. Вярата, че дизайнът има значение. Че споделянето на добрите идеи има значение. Че хората имат значение.

Acherno е съвкупност от креативност, технологии и целенасочени усилия и тази съвкупност превръща студиото в една от водещите компании за интериорен дизайн в България, с офиси в София, Пловдив, Варна и Бургас, със собствени строителни бригади, с производствена база за мебели, със стотици успешни проекти. Като лидер в своята сфера, Acherno следва философията, че великите идеи остават непреходни във времето. И като качество, и като стил.

Това насърчава целия екип да експериментира, докато създава интериори със смисъл, послание, отличителен почерк и съобразени с хората, за които са предназначени. Хората и споделянето са ключовите приоритети в подхода на Acherno към дизайна. С екип от над 50 души, студиото е идеалният пример, че най-ценното в един колектив е индивидуалността. Онази, която процъфтява, когато са ѝ дадени свободата за изява, развитие, вдъхновение и комфортът да можеш при нужда да се довериш на експертния опит и на непрекъснатия поток от идеи, характерни за Acherno.

Защото създаването на дизайн е мисъл в перспектива. И като такава, в Acherno тя получава детайлна визуализация в три измерения. Новите технологии, които компанията непрекъснато интегрира в процеса си на работа, са нейният ключ към извайването на интериори с различни предназначения – жилищни, офисни, обществени. Всички те са непреходното доказателство, че дизайнът, страстта, с която го правят в Acherno, и хората, които се доверяват на студиото за него, имат значение. Доверие, което Acherno оправдава вече над 10 години.