Красимир Стоянов

Управителят на HTI България и член на Управителния съвет на Българската асоциация по водите инж. Красимир Стоянов е роден през 1977 г. в София. Придобива магистърска степен по енергетика от Технически Университет – София. Има допълнителна квалификация по Международни икономически отношения от УНСС.

Галерия от събитието

За HTI Bulgaria

За 4 години на българския пазар сме продавали по 4646 м тръби на седмица, 10876 кв. м геосинтетика на месец и 148178 продукта на година.“

Продажби за строителството и индустрията

Създадена през 2012 г., HTI България е част от групата GC-HTI, която е лидер на немския пазар при продажба разнообразни материали, предназначени за инфраструктурни и индустриални дейности в промишленото и сградно строителство. Съкращението HTI идва от „Handel für Tiefbau und Industrietechnik”, което в превод означава – Търговия с материали за строителството и индустрията. Ние предлагаме на клиентите си голям асортимент от качествени продукти, комплексни решения и специализирана техническа подкрепа от квалифицирани специалисти в сферата на инфраструктурно строителсто индустрия.

Като централизиран партньор на най-големите фирми производители в сектора, HTI България разпространява пълна гама специализирани продукти: тръби, промишлена арматура, фитинги и аксесоари за водоснабдяване и газификация, канализационни и дренажни системи, съоръжения за подготовка и пречистване на водата, решения за пътна инфраструктура, геосинтетика в екологията материали за поддръжка по комунални услуги. Нашето основно конкурентно предимство са над 60 складово логистични локации в Германия с над 20 000 физически налични материали на склад и над 90 000 одобрени артикула в номенклатурата ни. За нас качеството на влаганите материали в строителството е най-важният критерий, както при подготoвката на проекта, така и при изпълнението. Това ни гарантира устойчиво решение, дълготрайност, безопасност и добър имидж сред нашите партньори и обществеността.