Машина на времето

В последния четвъртък от октомври „Лидерите, които строят“ създаде своя „Машина на времето“ във фоайето на УАСГ. Специални гости бяха арх. Пламен Братков, съосновател на архитектурно студио, инж. Красимир Христов, управител на RÖFIX България – реномиран производител на строителни материали и системи, и инж. Виктор Шарков, заместник-председател на Националния клуб на строителите ветерани. Те разказаха за предизвикателствата пред архитектурата и строителството в миналото, настоящето и бъдещето.. Вижте още

479909422_1280x720

арх.Пламен Братков

управител на архитектурно студио

инж. Красимир Христов

инж. Красимир Христов

управител на Рьофикс България

инж.ВИктор Шарков

инж.Виктор Шарков

Национален клуб на строителите
ветерани (НКСВ)

Галерия от събитието

„РЬОФИКС” ЕООД е дъщерна фирма на RÖFIX AG Австрия, част от немския холдинг FIXIT GRUPPE – реномиран производител на строителни материали и системи със 130 годишна история и 62 представителства в Европа на петте марки – FIXIT, HASIT, KREISEL, RÖFIX и GREUTOL. В България има два завода- в гр. Септември и гр. Нови пазар и в момента строи своята най-нова и модерна производствена база в гр. Сливница.

Като австрийска строителна компания с дейност в цяла Европа, вече повече от сто и тридесет години RÖFIX работи върху развитието на висококачествени строителни технологии. Компанията разполага с иновативни продукти и системи, които отговарят на най-високите технически, екологични и икономически изисквания.

Инвестициите в иновации и развитието на нови материали, богатият асортимент от висококачествени продукти, гъвкавата логистична политика и най-вече фокусът върху клиента превръщат RÖFIX в предпочитан партньор на българския пазар, както при строителството на нови обекти, така и при възстановяването на стари сгради, включително и паметници на културата.

В продуктовата гама на RÖFIX са включени: зидарски хоросани, бетони, хастарни и завършващи мазилки, продукти и системи за реставриране и саниране, топлоизолационни системи, строителни бои и покрития, подови системи и системи за полагане на керамични плочки, както и предоставянето и сервиз на силозна техника.

 

Иновации

RÖFIX Sycotec – висококачествена топлоизолационна система за фасади с тъмни цветове

RÖFIX RELAX – изолационна плоча от EPS с прорези за дълготрайно красиви фасади, без напрежения от линейните разширения.

FIXIT 222 Aerogel – първата топлоизолационна мазилка с Аерогел частици, спечелила наградата за иновация в раздел Паметници на културата на най-престижното строително изложение в Европа – Baumesse в Мюнхен, Германия