Различия между учебното и реалното проектиране

“Различията между учебното и реалното проектиране” бе темата на четвъртото за този сезон събитие от поредицата “Лидерите, които строят”. На 4-ти декември във фоайето на УАСГ се събраха студенти и гости, интересуващи се от този винаги актуален въпрос.
Лекторите бяха инж. Георги Колчаков – управител на проектантско бюро „Бета Консулт“, проф. д-р инж. Атанас Георгиев – преподавател в УАСГ, и инж. Евтим Вангелов – управител на специализирана компания за проектиране и производство на сглобяеми стоманобетонни конструкции “ЗСК Стоманобетон” ЕАД, част от “Микс Констръкшън” ООД.
Вижте още

Kolchakov

Инж. Георги Колчаков

управител на Бета Консулт

проф. д-р инж. Атанас Георгиев(1)

Проф. д-р инж. Атанас Георгиев

преподавател в УАСГ

Vangelov_pic

Инж. Евтим Вангелов

управител на ЗСК – Стоманобетон

Галерия от събитието

ЗСК Стоманобетон ЕАД е създадена през 2007 г. и е правоприемник на „ЗСК – Кремиковци“ АД – създадено през 1960 год. Фирмата е специализирана в производството на сглобяеми конструкции от обикновен и предварително напрегнат стоманобетон за изграждането на промишлени, административни, обществени и търговски сгради, логистични и сервизни центрове и инфраструктурни проекти.

За постигане на високо качество на своите продукти и задоволяване на изискванията на пазара, ЗСК Стоманобетон ЕАД инвестира непрекъснато в модернизацията на производствената си база. Производствената база се разпростира върху 54 000 кв.м. площ и е оборудвана с високотехнологични производствени линии, автоматизация на процесите и модерна лаборатория, оборудвана с най-съвременната техника. В компанията е внедрена и унифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015 и опознаване на околната среда ISO 14001:2015, издадени от GermanisherLloyd Certification GmbH.

Фирмената политика на компанията е насочена към непрекъснато модернизиране и разширяване на продуктовата гама, повишаване качеството на предлаганите продукти и услуги в съответствие с тенденциите на пазара.

Ние имаме за цел да запазим лидерските си позиции на пазара, като предоставяме на нашите клиенти надеждни, гъвкави и ефективни решения за задоволяване на техните нужди. Ние изграждаме дългосрочно партньорство с нашите клиенти, предлагаме възможност за развитие на нашите служители, държим на безопасните условия на труд и се грижим за околната среда и обществото.