Токчета и каска

На 10-ти май, се състоя дългоочакваното завръщане на „Лидерите, които строят“ – един проект на „Хобеликс“. След два сезона вълнуващи лекции от изтъкнати лидери от бранша, третият сезон идва, за да разчупи цялостния формат и да представя не един, а цели трима професионалисти.. Вижте още

121331

Проф. Фантина Рангелова

Декан на Строителен факултет, УАСГ

Инж. Снежана Семова

Изпълнителен Директор на Weber България

Арх. Цветелина Георгиева

Председател на ДизайнМорфин

Галерия от събитието

Вебер е част от Групата Сен-Гобен – световният лидер за устойчиво развитие. Групата проектира, произвежда и разпространява строителни и високотехнологични материали и се грижи за подобряване качеството на живот и местата на обитание. Основната мисия са иновациите – чрез материалите, които използва и бизнеса, който прави.

 

Направление Вебер оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадите решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на керамични покрития, индустриални подове и технически разтвори. Вебер е лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.  Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Сен-Гобен, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения.

 

“We care” е водещия слоган, отличителен белег, ангажимент, който ръководи компанията Вебер във всяко действие и ни ангажира пред всички, които проектират, произвеждат, строят, и пред тези, които живеят в построените сгради: Да живеем с грижа за безопасността и ползата на всички. За да бъде животът по-лесен, по- удобен и по-уютен.  Ние от Weber смятаме, че най-важното в строителния бранш е да живееш с грижа за хората и тяхната среда.

 

Представяне на работната среда

Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД, направление Weber,е част от концерна Saint-Gobain. Weber е водещ представител в производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадите решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на керамични покрития, индустриални подове и технически разтвори.

 

Стажът предлага работа в екип от професионалисти с много разнообразен опит и в изключително динамична работна среда.  Ежедневната работа изисква комуникация с отделите на компанията – търговски отдел, R&D и др., но също и комуникация с колеги от други държави, в които Weber оперира. Контакти с външни клиенти, презентиране на продуктовата оферта на Weber  и консултиране по специфични проблеми.